Yasal Uyarılar

Yasal Uyarılar

Ziyaret etmekte olduğunuz web sitesi MENTA Tarım İlaçları San. ve Tic. Ltd. Şti.’ye (MENTA olarak anılacaktır) aittir. Bu sitenin herhangi bir sayfasını ziyaret etmekle, aşağıda yer alan bütün koşulları ve yasal uyarıları kabul etmiş sayılmaktasınız.

Sitemizde yer alan içeriğe ve tasarıma ilişkin her türlü bilgi, materyal, görsel ve bunların düzenlenmesi ve kullanılması konusundaki telif  ve kullanım hakları MENTA’ya aittir. Bu sitenin yapısı ve içeriğinde kullanılan her türlü görsel malzeme Fikri ve Sanayi Mülkiyet Haklarının Korunması Kanunu uyarınca korunmaktadır. Sitenin bir bölümünde yer alan bilgiler, materyaller ve kaynaklar - tescilli markalarla ilgili olmadığı müddetçe- 3. şahıslar tarafından kaynak gösterilerek kullanılabilir.

Sitemizde yer alan MENTA Tarım ismi ve logosu dahil ticari isimleri ve logoları belirtilen ürünler MENTA’nın tescilli markalarıdır. Bu ürünlere ait tescilli markalar, patentler ve diğer mülkiyet hakları MENTA’a aittir.  Bu markalar Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile korunmaktadır ve hiçbir şekilde 3. şahıslar tarafından kullanılamaz.

Sitemiz herhangi bir kişisel bilgi verilmeden ziyaret edilebilir ve incelenebilir. Sitemize kişisel bilgi girişi yapılması durumunda, ziyaretçilere ait bilgiler MENTA tarafından güvenli bir şekilde saklanacaktır ve sadece iletişim amaçlı kullanılacaktır.