Bitki Beslemede Modern Uygulamalar

Bitki Beslemede Modern Uygulamalar

MENTA’da bitki besleme ürünleri bitki koruma ürünleri hassasiyetinde üretilir. Bu hassasiyet hammadde girişinden başlayarak üretimin her aşamasının kontrol, kayıt ve güvence altında tutulmasıdır. Bu sayede MENTA’da her zaman en iyi sonucu alacağınız profesyonel ürünlerle karşılaşırsınız.

Modern tarım uygulamalarında bitki besleme artık bitki koruma ile aynı önem düzeyinde. Bu yüzden diyoruz ki bitkinizi korumaya onu besleyerek başlayın.

Yaşam döngüsünün başından başlamak üzere bitki besin ihtiyaçları düzenli olarak karşılanmış bitkiler geç dönemlerde hastalıklara ve zararlılara karşı çok daha mukavim olmaktadır. Bu mukavemet sonucunda ürünlerde verim ve kalite artışı doğal bir sonuç olarak ortaya çıkmaktadır. Hem de daha kontrollü bitki koruma ürünü tüketimi ile.

Ancak bitkilerin besin ihtiyaçlarını düzenli olarak karşılamak sadece uygun dönemde, uygun miktarda kullanılan profesyonel ürünlerle mümkündür. Bu yüzden biz MENTA olarak bitkiler üzerinde çalışıyoruz. Onları ve onların ihtiyaçlarını anlıyoruz. Onlara ekimden hasada kadar gerekli olan bütün besin ihtiyaçlarını düzenli olarak verebilmek için ürünler geliştiriyoruz.

Bu ürünleri daha düşük dozlarda daha etkin olarak bitkiye aktarabilmek için şelatlama ve komplekslendirme teknolojimizden ilham alıyoruz.

Kullanım ve maliyet avantajı sağlayan solüsyon ve süspansiyon formülasyonlarda ürünler geliştiriyoruz.

“Klorsuz toprak verimli hasat” ilkesinden hareketle Chlorine-Free ürünler geliştiriyoruz.

Çünkü biliyoruz, toprağın geleceği hepimizin.