Menta'yı Tanıyın

Menta'yı Tanıyın

1994 yılında Mersin bölgesinde bitki koruma ürünleri alanında çeşitli yurtiçi ve yurtdışı firmaların bölge distribütörü olarak faaliyete başlayan Menta Tarım, günümüzde Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi'nde yerleşik üretim tesisleri ile bitki koruma ve bitki besleme ürünleri üretimi konusunda faaliyet göstermektedir.

Menta Tarım, tüm ürün gruplarında 120'ye yaklaşan ürün çeşitliliği, Türkiye genelinde yapılanmış yaygın dağıtım ağı ve tarımsal danışmanlık departmanı bünyesinde faaliyet gösteren yetkin personelleri ile Türk ve dünya tarımına hizmetlerini artırarak sürdürmektedir.

Üretimin her aşaması yüksek teknolojili ve modern ekipmanlarla donatılmış kalite kontrol laboratuvarlarında takip edilerek ürünlerin kalitesinin sürekliliği sağlanmaktadır.

Üreticinin yenilenen ihtiyaçlarına yenilenen ürünlerle cevap verebilmek için, Ar-Ge çalışmaları kesintisiz olarak devam etmektedir.

Gelişmiş ve gelişmekte olan dış pazarlarda her geçen gün artan ruhsatlı ürün sayısı ile Türk Malı’nın kalitesini ve güvenini tüm dünyadaki kullanıcılara sunmanın gururunu yaşamaktadır.

Türkiye genelinde faaliyet gösteren bölge müdürlükleri ve bölge temsilcilikleri vasıtasıyla yaygın bir satış ve dağıtım ağı oluşturulmuştur.

Türkiye’de faaliyet gösteren çeşitli tarım birliklerinin ve kooperatiflerinin anlaşmalı bitki koruma ürünleri tedarikçilerinden birisi olarak bu kurumlar tarafından ürünlerini temin eden üreticilere ulaşılmaktadır.

Ekimden hasada kadar tarımsal üretimin üretimin her safhasında  tarımsal danışmanlar üreticileri bilgilendirici ve yönlendirici eğitim hizmetlerini aralıksız sürdürmektedirler.